WORKSHOP KAMI

Teknologi produksi majeng internasional lan kualitas dhuwur

bengkel
bengkel
bengkel
bengkel
  • Jaminan produk

    Perusahaan terus nambah tingkat teknis lan kapasitas produksi, wis lulus sertifikasi sistem kualitas, ngontrol kualitas kanthi ketat, lan njamin produksi produk sing cocog karo standar internasional.

  • Riset lan pangembangan independen

    Perusahaan utamané mrodhuksi pump tutup kupu tutup suhu dhuwur fluorine-diantrekake tutup tutup tutup ring sealing, suhu dhuwur sanitary tutup kursi sealing ring lan produk liyane. Macem-macem produk bisa dirancang miturut syarat pelanggan.

  • Sistem layanan

    Pusat logistik lengkap, produk didol ing omah lan ing luar negeri; siklus produksi cendhak, nul tunggakan; njamin kualitas produk; penanganan khusus pesenan urgent kanggo mesthekake keuntungan customer maksimum.

babagan awake dhewe

Deqing Sansheng Fluorine Plastics Technology Co., Ltd. didegaké ing Agustus 2007. Dumunung ing Zona Pembangunan Ekonomi Kutha Wukang, Kabupaten Deqing, Provinsi Zhejiang. We are fokus perusahaan inovasi ngelmu lan teknologi ing desain, produksi, dodolan lan sawise sale service.Our perusahaan utamané mrodhuksi pump lan kupu klep. Segel kursi fluorine lapisan suhu dhuwur, segel kursi sanitasi suhu dhuwur lan produk liyane.

ndeleng liyane