НАШАТА РАБОТИЛНИЦА

Напредна меѓународна технологија на производство и висок квалитет

работилница
работилница
работилница
работилница
 • Гаранција на производот

  Компанијата продолжува да го подобрува своето техничко ниво и производствен капацитет, го има положено сертификацијата на системот за квалитет, строго го контролира квалитетот и обезбедува производство на висококвалитетни производи кои ги исполнуваат меѓународните стандарди.

 • Независно истражување и развој

  Компанијата главно произведува заптивни прстен за заптивање на седиштата на вентили со висока температура на вентили со вентили за пумпа, прстен за запечатување на седиштето на вентили со висока температура и други производи. Различни производи може да се дизајнираат според барањата на клиентите.

 • Сервисен систем

  Комплетен логистички центар, производите се продаваат дома и во странство; краток производствен циклус, нула заостанати долгови; гарантираат квалитет на производот; посебно ракување со итни нарачки за да се обезбедат максимални придобивки на клиентите.

производ

Воведува напредна меѓународна технологија на производство и висококвалитетни суровини за керамички производи.

 • сите
 • Тефлонски черупка
 • Седиште на вентил за пеперутка
 • Седиште за санитарен вентил
 • Гума
за нас

Deqing Sansheng Fluorine Plastics Technology Co., Ltd. е основана во август 2007 година. Се наоѓа во зоната за економски развој во градот Вуканг, округот Деќинг, провинцијата Жеџијанг. Ние сме претпријатие за научни и технолошки иновации кои се фокусираат на дизајн, производство, продажба и услуги по продажбата. Нашата компанија главно произведува пумпи и вентили за пеперутка. Високотемпературни облоги флуорни заптивки на седиштата, високотемпературни санитарни заптивки за седишта и други производи.

Гледај Повеќе