PUNËTORI JONË

Teknologji e avancuar ndërkombëtare e prodhimit dhe cilësi e lartë

punëtori
punëtori
punëtori
punëtori
 • Garancia e produktit

  Kompania vazhdon të përmirësojë nivelin e saj teknik dhe kapacitetin e prodhimit, ka kaluar certifikimin e sistemit të cilësisë, kontrollon rreptësisht cilësinë dhe siguron prodhimin e produkteve me cilësi të lartë që plotësojnë standardet ndërkombëtare.

 • Kërkim dhe zhvillim i pavarur

  Kompania prodhon kryesisht unazën e vulosjes së sediljeve të valvulave me temperaturë të lartë të valvulave të valvulave të pompës, unazën e vulosjes së sediljeve të valvulave me temperaturë të lartë dhe produkte të tjera. Produkte të ndryshme mund të dizajnohen sipas kërkesave të klientit.

 • Sistemi i shërbimit

  Qendër e kompletuar logjistike, produktet shiten brenda dhe jashtë vendit; cikël i shkurtër prodhimi, zero detyrime të prapambetura; garantojnë cilësinë e produktit; trajtim i veçantë i porosive urgjente për të siguruar përfitime maksimale të klientit.

produkt

Prezanton teknologjinë e përparuar ndërkombëtare të prodhimit dhe lëndët e para me cilësi të lartë për produktet qeramike.

 • të gjitha
 • Tufa PTFE
 • Selia e valvulës flutur
 • Selia e valvulës sanitare
 • Gome
rreth nesh

Deqing Sansheng Fluorine Plastics Technology Co., Ltd. u themelua në gusht 2007. Ajo është e vendosur në Zonën e Zhvillimit Ekonomik të Wukang Town, Deqing County, Provinca Zhejiang. Ne jemi një ndërmarrje inovative shkencore dhe teknologjike e fokusuar në projektimin, prodhimin, shitjen dhe shërbimin pas shitjes. Kompania jonë kryesisht prodhon valvula pompash dhe fluturash. Guarnicionet e sediljeve me fluor të veshjes me temperaturë të lartë, vulat e sediljeve me temperaturë të lartë dhe produkte të tjera.

shikoni më shumë