BENGKEL KAMI

Téknologi produksi internasional canggih sareng kualitas luhur

bengkel
bengkel
bengkel
bengkel
  • jaminan produk

    Perusahaan terus ningkatkeun tingkat téknis sareng kapasitas produksina, parantos lulus sertifikasi sistem kualitas, leres-leres ngontrol kualitas, sareng mastikeun produksi produk kualitas luhur anu nyumponan standar internasional.

  • Panalungtikan sarta pamekaran bebas

    Pausahaan utamana ngahasilkeun pompa klep kukupu klep suhu luhur fluorine-dijejeran klep korsi ring sealing, suhu luhur Saniter klep korsi sealing ring jeung produk lianna. Rupa-rupa produk bisa dirancang nurutkeun sarat customer.

  • Sistem palayanan

    Puseur logistik lengkep, produk dijual di bumi sareng di luar negeri; siklus produksi pondok, enol tunggakan; ngajamin kualitas produk; penanganan husus pesenan urgent pikeun mastikeun kauntungan customer maksimum.

tentang Kami

Deqing Sansheng Fluorine Plastics Technology Co., Ltd. diadegkeun dina bulan Agustus 2007. Tempatna di Zona Pangwangunan Ékonomi Kota Wukang, Deqing County, Propinsi Zhejiang. Kami hiji perusahaan inovasi ilmiah sarta téhnologis fokus kana desain, produksi, jualan na sanggeus diobral service.Our parusahaan utamana ngahasilkeun pompa jeung kukupu valves. Suhu luhur lapisan fluorine segel korsi, suhu luhur anjing laut korsi Saniter jeung produk lianna.

nempo leuwih